Rahoitus-seminaarista potkua Masajon liiketoimintaan

Perheyritys Masajo Oy maahantuo Suomeen luontaistuotteita Etelä-Amerikasta. Yrityksen taustalla on Kuosmasen perhe, joka asui Boliviassa 90-luvulla. Liiketoiminnan kehitysjohtaja Johannes Kuosmanen sai hyödyllistä tietoa yrityksen laajentumiseen ja kehittämiseen Helsingin seudun kauppakamarin Enterprise Europe Network –yksikön järjestämässä rahoitusseminaarissa.

Tilaisuudessa esiteltiin erilaisia rahoitusvaihtoehtoja yritysten kansainvälistymiseen ja vientiin. Seminaarin jälkeen Masajo Oy haki Finnpartnershipiltä rahoitusta yrityksen perustamiseen Boliviaan sekä yrityksen kehittämistoimenpiteisiin.

Taustalla vuodet Boliviassa

Yhdeksänhenkinen Kuosmasen perhe asui kuusi vuotta Boliviassa 90-luvulla. Tuolloin erityisesti perheen isä, Matti E. Kuosmanen, sai mahdollisuuden tutustua syvällisemmin paikallisiin luonnontuotteisiin ja niiden ravintoarvoihin ja terveyttä edistävään vaikutukseen. Kuosmasen perheen palattua Suomeen, he perustivat maahantuonti ja tukkuyrityksen Masajo Oy:n vuonna 2000. Yrityksen tuotteita on saatavilla eri puolilla Suomea sekä luontaistuotekaupoista että supermarketeista. Tuotteita viedään myös Espanjaan ja Viroon. Tuotevalikoimaan kuuluvat Intiaanisokeri®-täysruokosokeri, Ruususuola®-kristallisuola Andeilta sekä Jaksamisleipä®-ohutleipä Unkarista. Yritys työllistää myös Andien asukkaita ja tekee tutkimus-yhteistyötä Japanin valtion Okinawan yliopiston kanssa.

Tutustu yritykseen täällä: https://www.intiaanisokeri.fi/


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!