21.3.2024

Vastaa ja vaikuta: Komission kysely yritysten kohtaamista haasteista tuotanto- ja toimitusketjuissa


Kanava toimitusketjujen häiriöiden ja ongelmien raportoimiseen

Euroopan komissio pyrkii selvittämään Supply Chain Resilience -kyselyn avulla yritysten ja organisaatioiden näkemyksiä tuotanto- ja toimitusketjujen haasteista, jotta mahdollisia häiriöitä ja ongelmia voidaan torjua, ja EU:n taloudellinen vakaus saadaan turvattua. Kysely on auki toistaiseksi.

Vastaathan kyselyyn: EUSurvey – Survey (europa.eu)

Supply Chain Resilience (SCR) platform on kansainvälinen verkostoitumisalusta

Supply Chain Resilience (SCR) platform -verkostoitumisalusta auttaa yrityksiä ja organisaatioita säilyttämään, korvaamaan tai uudelleenjärjestelemään olemassa olevia tuotanto- ja toimitusketjuja tai hankkimaan tuotannossa tarvittavia raaka-aineita, komponentteja, tuotteita tai palveluita.

SCR-verkostoitumisalustan tarjoaa yritysten ja organisaatioiden käyttöön maksuttomasti Enterprise Europe Network, European Cluster Collaboration Platform, Euroopan komissio ja EISMEA.

Tavoitteena on kehittää palvelua edelleen toimitusketjujen vahvistamiseksi ja kansainvälisten tavarantoimittajien vuorovaikutuksen lujittamiseksi. Suunnitelmiin kuuluu myös yhteistyön kehittäminen eri maiden kumppanien kanssa sektorikohtaisesti ja erityisosaamisen jakamiseksi. Lisäksi on tarkoitus kutsua uusia yrityksiä Ukrainasta ja kannustaa myös Euroopan ulkopuolisia yrityksiä osallistumaan SCR-alustaan.

Lisätietoa ja rekisteröityminen: The Supply Chain Resilience platform

 

 


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!