Mikäli uutiskirje ei näy oikein voit lukea sen myös täältä
UUTISKIRJE
MAALISKUU 2019
Aamupäivätilaisuus liiketoimintamahdollisuuksista Venäjällä kokosi 70 osallistujaa
Syksyn 2018 Venäjän-kaupan barometritutkimuksen mukaan yritykset ovat odottavalla kannalla, mutta haluavat pysyä markkinoilla. Odotukset Venäjän talouden kehityksestä ovat heikentyneet, mutta edelleen lähes puolet arvioi tilanteen pysyvän ennallaan. Markkinoita on seurattava tarkasti epävarmassa tilanteessa.

Haasteita riittää, mutta mahdollisuuksiakin on. 29.1.2019 järjestetyssä aamupäiväseminaarissa kuultiin Venäjän markkinoista ja pk-yritysten liiketoiminta-mahdollisuuksista Venäjällä sekä suomalaisille yrityksille tarjolla olevista tukipalveluista. Seminaarin järjestivät yhteistyössä Enterprise Europe Network, Finnvera, Helsingin seudun kauppakamari, Keskuskauppakamari ja Suomalais-Venäläinen kauppakamari.

Katso tilaisuuden esitysmateriaalit täältä

 
 
KANSAINVÄLISTYMISSEMINAAREJA
12.3.
BREAKFAST SEMINAR: EU-JAPAN ECONOMIC PARTNERSHIP AGREEMENT
LUE LISÄÄ
22.3.
BREXIT-INFO YRITYKSILLE, LIVESTREAM
LUE LISÄÄ
26.3.

Kasvua ja vientiä
puualalle 

LUE LISÄÄ
Järjestämme seminaareja ja infoklinikoita ajankohtaisista aiheista yhteistyössä paikallisten kauppakamareiden, ELY-keskusten ja muiden toimijoiden kanssa.
MATCHMAKING TAPAHTUMIA
20.-21.3.
ENERGY MATCH, VAASA
LUE LISÄÄ
1.-5.4.
MATCHMAKING EVENTS AT HANNOVER MESSE, SAKSA
LUE LISÄÄ
11.4.
DMEA Business Meetings 2019 (formerly conhIT Business Meetings), Berlin, Germany
LUE LISÄÄ
Järjestämme usein suurten, kansainvälisten messutapahtumien yhteydessä tilaisuuksia, joissa on mahdollisuus tavata lyhyessä ajassa useita potentiaalisia yhteistyökumppaneita etukäteen aikataulutetuissa tapaamisissa. Näitä tilaisuuksia kutsutaan nimellä B2B, matchmaking tai brokerage event. 

Tutustu tapahtumakalenteriimme nettisivuiltamme.

Koko verkoston laajuiseen tapahtumakalenteriin löydät täältä
EU-RAHOITTEISET KAUPANEDISTÄMISMATKAT 2019
24.-25.4.
CIRCULAR ECONOMY MISSION TO MEXICO CITY
LUE LISÄÄ
24.-28.6.
EU GATEWAY | BUSINESS AVENUES - 5-DAY "WORLD CLASS MANUFACTURING" TRAINING MISSION IN JAPAN*
DL FOR APPLICATIONS 21.3.
LUE LISÄÄ
24.-27.9.
EU GATEWAY | BUSINESS AVENUES - Green Energy Technologies market-scoping mission to Osaka, Japan*
DL for applications 24.5.
LUE LISÄÄ
*Ohjelmaan valituille yrityksille tarjotaan tietoa ja valmennusta kohdemarkkinoista, etukäteen sovittuja tapaamisia mahdollisten liikekumppaneiden kanssa, osallistumisia toimialojen keskeisiin tapahtumiin sekä räätälöityä valmennusta ennen matkaa ja tukea matkan jälkeen.

Lisätietoa EU-Gateway & Business Avenues -ohjelmasta ja kaikki tulevat matkat löydät täältä.
Suomalaiset yritykset voivat hakea normaalia Business Finland-rahoitusta kiinalaisten kanssa tehtävään yhteistyöhön - tutustu avoinna oleviin hakuihin
Business Finland on käynnistänyt Suomi-Kiina -haun yhdessä Jiangsun ja Zhejiangin provinssien kanssa. Lue lisää avoinna olevista hauista ja tutustu kiinalaisten yritysten kumppaninhakuprofiileihin Business Finlandin sivuilta. 
LUE LISÄÄ
Horisontti 2020 -sivustot ovat uudistuneet
Suomalaiset EU:n Horisontti 2020 -rahoitusohjelman sivustot ovat uudistuneet ja siirtyneet uudelle alustalle - käy tutustumassa mitä rahoitusmahdollisuuksia ohjelma tarjoaa pk-yrityksille. 
LUE LISÄÄ
Yritysten seitsemän selviytymisvinkkiä kovaan Brexitiin
Keskuskauppakamari on koonnut yrityksille seitsemän kohdan Brexit-selviytymisvinkit Britannian mahdollisen EU-eron johdosta.
LUE LISÄÄ
The EU-Japan Economic Partnership Agreement entered into force 1.2.2019! Any Questions?
The EU-Japan Centre for Industrial Cooperation EPA Helpdesk will provide up-to-date information, will answer EPA-related queries, and organise webinars and publish information.
READ MORE
KANSAINVÄLISIÄ YHTEISTYÖKUMPPANEITA
A Dutch multinational is looking for technologies for advanced functionalities and innovative features to their coatings and paints.
LUE LISÄÄ
Seeking to represent new organic/natural products in the UK market via commercial agency agreement
LUE LISÄÄ
A Polish company offers its distribution services for photovoltaic products
LUE LISÄÄ
UK medical products company seeks new suppliers of consumables and offers commercial agency or distribution services agreements
LUE LISÄÄ
German wind turbine manufacturer seeks distributors, licensees, joint venture partners
 
LUE LISÄÄ
Maksuton Yrityskontaktipörssi tarjoaa mahdollisuuden etsiä kansainvälisiä teknologia-, liiketoiminta- ja tutkimusyhteistyökumppaneita yhdestä keskitetystä paikasta. Tarkempia tietoja saat verkostomme asiantuntijoilta Suomessa. Voit olla asiantuntijoihin yhteydessä myös, mikäli haluat laatia oman hakuilmoituksen.

Seuraa myös Twitter-tiliämme @EENfi, jossa ilmoitamme mielenkiintoisista hakuilmoituksista!
Enterprise Europe Network on Euroopan komission käynnistämä verkosto, joka tarjoaa kontakteja, tietoa ja neuvontaa kansainvälistymisestä ja EU:n tarjoamista mahdollisuuksista pienille ja keskisuurille yrityksille. Verkostolla on asiantuntijoita yli 60 maassa. Suomessa verkoston palveluita tarjoavat Business Finland, Helsingin seudun kauppakamari ja Turku Science Park. 
 
SEURAA MEITÄ
yt tw fb
   WWW.EEN.FI     tapahtumat
Tilaa uutiskirje

Tietosuojaseloste