27.3.2020

Ympäristöministeriö myöntää LIFE-hankkeiden hakemuksien valmistelua varten rahoitusta, hakuaika päättyy 29.4.2020.

Ympäristöministeriö myöntää LIFE-hankkeiden hakemuksien valmistelua varten rahoitusta ja seuraava hakuaika päättyy 29.4.2020. Lisäksi ympäristöministeriö voi myöntää omarahoitusosuutta strategisesti tärkeiksi katsomilleen hankkeille. Lisätietoja:

https://www.ym.fi/fi-FI/Ministerio/Rahoitus_ja_avustukset/LIFErahoitus

”Korona –tilanteen johdosta LIFE infoseminaarien järjestelyihin on tullut muutoksia. Suosittelemme kaikkia LIFE 2020 -hausta kiinnostuneita osallistumaan Euroopan komission järjestämään virtuaaliseen LIFE Info- ja verkostoitumispäivään 30.4. Rekisteröidythän mukaan 25.4. mennessä https://ec.europa.eu/easme/en/section/life/eu-life-information-and-networking-day

Kansallinen LIFE infoseminaari 23.4. klo 11 järjestetään erityisesti uusille hakijoille kohdennettuna webinaarina, jossa kerrotaan perustietoa LIFE-rahoituksesta ja mm. vastataan mahdollisesti etukäteen tulleisiin kysymyksiin.

Concept note writers workshop Ympäristö alaohjelman hankehakijoille (ENV ja NAT-hankkeet) järjestetään ympäristöministeriössä 14.5. tai webinaarina, riippuen koronatilanteesta. Tiedotamme tästä myöhemmin lisää.

Voit myös vaikuttaa, miltä tuleva LIFE näyttää:

Lisäksi tiedoksi, että LIFE:n tulevasta sisällöstä järjestetään myös avoin verkkokuuleminen, johon kannustamme kaikkia osallistumaan. Juuri nyt pääsee vaikuttamaan:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Targeted_Consultation_LIFE-2021-2027

Lisäksi:

Maaliskuussa järjestetty ilmastoratkaisut ja rahoitus-tilaisuuden tallenne ja esitysmateriaalit löytyvät täältä:

https://www.ym.fi/fi-FI/Ajankohtaista/Tapahtumat/Ilmastoratkaisut_ja_rahoitus_kohtaavat_1(54962)