Vuoden 2018 Euroopan komission viestintäkampanja Suomessa: Bluet Oy, EL & Site Oy, Peili Vision Oy

Vuonna 2018, kolme suomalaista palvelujamme käyttänyttä yritystä nostettiin esille osana Euroopan komission viestintäkampanjaa Suomessa:

Bluet Oy – Tytti Sirola | Tytistä tuntui, että hänen yrityksensä oli aika kasvaa. Hän otti yhteyttä Enterprise Europe Networkiin ottaakseen selvää sisämarkkinoiden tarjoamista mahdollisuuksista. Enterprise Europe Network auttoi Tyttiä kartoittamaan tarjolla olevia rahoitusvaihtoehtoja, joiden avulla hän voisi nostaa yritystoimintansa seuraavalle tasolle.

EL & Site Oy – Timo Lamberg | Timosta tuntui, että hänen yrityksensä oli aika kasvaa. Hän otti yhteyttä Enterprise Europe Networkiin saadakseen tietoa sisämarkkinoiden tarjoamista mahdollisuuksista. Enterprise Europe Network auttoi Timoa löytämään tämän tarvitsemia kontakteja ja saamaan neuvoja, joiden avulla hän tavoittaisi uusia asiakkaita EU:n alueella.

Peili Vision Oy – Mikko Kontio | Mikosta tuntui, että hänen yrityksensä oli aika kasvaa. Hän otti yhteyttä Enterprise Europe Networkiin saadakseen tietoa sisämarkkinoiden tarjoamista mahdollisuuksista. Enterprise Europe Networkin matchmaking-tapahtumat sekä Yrityskontaktipörssi auttoivat Mikkoa löytämään uusia liikekumppaneita.


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!