Asiakkaamme kertovat

Vuonna 2018, kolme suomalaista palvelujamme käyttänyttä yritystä nostettiin esille osana Euroopan komission viestintäkampanjaa Suomessa:

Bluet Oy – Tytti Sirola | Tytistä tuntui, että hänen yrityksensä oli aika kasvaa. Hän otti yhteyttä Enterprise Europe Networkiin ottaakseen selvää sisämarkkinoiden tarjoamista mahdollisuuksista. Enterprise Europe Network auttoi Tyttiä kartoittamaan tarjolla olevia rahoitusvaihtoehtoja, joiden avulla hän voisi nostaa yritystoimintansa seuraavalle tasolle.

EL & Site Oy – Timo Lamberg | Timosta tuntui, että hänen yrityksensä oli aika kasvaa. Hän otti yhteyttä Enterprise Europe Networkiin saadakseen tietoa sisämarkkinoiden tarjoamista mahdollisuuksista. Enterprise Europe Network auttoi Timoa löytämään tämän tarvitsemia kontakteja ja saamaan neuvoja, joiden avulla hän tavoittaisi uusia asiakkaita EU:n alueella.

Peili Vision Oy – Mikko Kontio | Mikosta tuntui, että hänen yrityksensä oli aika kasvaa. Hän otti yhteyttä Enterprise Europe Networkiin saadakseen tietoa sisämarkkinoiden tarjoamista mahdollisuuksista. Enterprise Europe Networkin matchmaking-tapahtumat sekä Yrityskontaktipörssi auttoivat Mikkoa löytämään uusia liikekumppaneita.

 

Enterprise Europe Network auttoi helsinkiläistä Norsepoweria Horisontti 2020 pk-instrumenttirahoitusprosessissa, katso video klikkaamalla kuvaa:

Red Bev Oy on suomalainen juomien maahantuontiyritys, joka palvelee kauppoja ja ravintoloita ympäri maata. Red Bev on osallistunut useaan Enterprise Europe Networkin järjestämään yrityskontaktitapahtumaan, joista yhtiö on saanut arvokkaita uusia yhteyksiä ja laajentanut tuotevalikoimaansa. Lue lisää

Kun turkulainen valaistusyhtiö TSR Group halusi aloittaa lippulaivatuotteensa WorkLiten viennin ulkomaille, se kääntyi Enterprise Europe Networkin puoleen. Yrityksen liikevaihto on sen jälkeen kasvanut voimakkaasti, ja yritys on laajentunut 13:lle eri markkina-alueelle Euroopassa ja sen ulkopuolella. Lue lisää

Monesti yrityksillä on vaikeuksia päästä uusille markkinoille, mutta niin ei välttämättä tarvitse olla. Enterprise Europe Network -verkoston tuella suomalainen startup-yritys Energy Efficiency Clinic löysi uusia kumppaneita ulkomailta. Lue lisää.

 

Tutustu asiakkaidemme menestystarinoita esitteleviin julkaisuihin klikkaamalla alla olevia kuvia: