Yrityskontaktipörssi

Search – Find – Connect!

Hakeeko yrityksesi kansainvälisiä liikekumppaneita? Etsitkö alihankkijaa, edustajaa tai kumppania tuotekehitykseen? Tai etsitkö kumppania EU-rahoitushakuun? Maksuton Yrityskontaktipörssi tarjoaa mahdollisuuden etsiä kansainvälisiä teknologia-, liiketoiminta- ja tutkimusyhteistyökumppaneita yhdestä keskitetystä paikasta.

Enterprise Europe Networkin ylläpitämästä Yrityskontaktipörssistä voit hakea esimerkiksi myyntikanavia, franchising-partnereita, alihankintaa tai vaikkapa kartoittaa mahdollisuuksia yhteisyrityksen perustamiseen.

Tee yhteydenottoja tietokannasta löytyviin profiileihin

Yhteistyökumppanin haku Yrityskontaktipörssin kautta kannattaa aloittaa selailemalla tietokantaa ja tutustua siellä oleviin profiileihin. Voit selata kumppaninhakuprofiileja mm. profiilityypin tai eri hakusanojen mukaan. Ota yhteyttä meihin, jos joku profiili kiinnostaa ja haluat keskustella yhteistyöstä hakuilmoituksen takana olevan yrityksen kanssa. Otamme yhteyttä verkostokollegaan, joka on vuorostaan profiilin takana olevaan yritykseen yhteydessä.

Tietokanta sisältää seuraavia profiilityyppejä:

Business Offer: Tarjous – yritys tarjoaa tuotteita tai palveluita ja etsii yrityskumppaneita
Business Request: Pyyntö – yritys hakee tuotteita tai palveluita ja etsii yrityskumppania
Research and Development Request: Pyyntö – etsitään kehitys-ja tutkimuskumppania
Technology Offer: Tarjous – yritys tarjoaa teknologiaa
Technology Request: Pyyntö – yritys etsii teknologiaa

Laadi tietokantaan oma kumppaninhakuprofiili

Mikäli sopivaa profiilia ei löydy, voit halutessasi laatia tietokantaan oman kumppaninhakuprofiilin. Tämä tapahtuu aina yhteistyössä EEN-verkoston asiantuntijoiden kanssa. Ole siis yhteydessä lähimpään asiantuntijaamme, joka antaa sinulle lisäohjeita profiilin laatimiseen.