5.4.2024

EnergyWeek 2024 Matchmaking Vaasassa keräsi ennätysmäärän osallistujia

Vuosittain järjestettävä EnergyWeek on Pohjoismaiden suurin energiaklusteritapahtuma. Vaasassa 11.-14.3.2024 järjestetty EnergyWeek 2024 keskittyi neljään tärkeään teemaan: energia ja ilmasto, tuuli- ja uusiutuva energia, energian varastointi ja kaasuenergia. Viikon aikana Vaasan kaupungintalolla oli 32 seminaaria ja kolme vilkasta messupäivää. Energia-alan tapahtumaviikko on noin kolmenkymmenen organisaation yhteistyössä järjestämä, pääkoordinoinnista vastaa EnergyVaasa / Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK.  Lue lisää


Enterprise Europe Network järjesti EnergyWeekillä matchmaking-tapahtuman

Enterprise Europe Network on järjestänyt EnergyWeekillä matchmaking-tapahtuman jo vuodesta 2016. Kolmipäiväisessä tapahtumassa osallistujat voivat sopia matchmaking-alustan avulla etukäteen 20-minuutin tapaamisen EnergyWeekille muiden matchmaking-osallistujien kanssa. Tänä vuonna matchmaking-osallistujia oli ennätysmäärä, 334 osallistujaa 21 maasta.


Satu Alapiha ja Maarit Vuorio, Suomen Enterprise Europe Network
Matchmaking-tapaaminen, kuva Vähälummukka

 

Energiequelle tutustui matchmaking-tapahtumassa uusiin yrityksiin ja ideoihin

Uusiutuvien energiaratkaisujen asiantuntijaorganisaatio Energiequelle osallistui matchmaking-tapahtumaan usean osallistujan voimin. Liiketoiminnan kehitysjohtaja Karl Schultheis kommentoi tapahtumaa näin:

”Energiequellen kokemus Vaasa EnergyWeek -tapahtumasta oli jälleen hyvä ja olemmekin osallistuneet jo useiden vuosien ajan isolla porukalla niin teemaviikon seminaareihin, keskusteluihin kuin verkostoitumistapahtumiin. Koko EnergyWeekin ytimessä ovatkin juuri hyvät ja relevantit tapaamiset sekä verkostoituminen alalla, ja ne tekevät tapahtumasta erityisen ja meille kannattavan osallistua. On aina hyvä tavata vanhoja tuttuja ja päivittää heidän kanssaan kuulumisia, mutta myös tutustua uusiin ihmisiin, yrityksiin ja ideoihin, ja tässä matchmaking-tapahtuma ja -alusta ovat olleet hyödyksi. Usean työntekijämme voimin alustalla mukana ollessa koordinoimme myös sisäisesti tapaamisista, jotta vältämme päällekkäisyyksiä ja varmistamme, että aina relevantit henkilöt pääsevät mukaan tapaamisiin. Vaikka tapaamiset ovatkin tarkoituksella lyhyitä, niin niiden jälkeen on luontevampi jatkaa keskustelua myöhemmin tapahtuman jälkeen esimerkiksi yhteistyökuvioiden, liiketoiminnan tai tarjousten suhteen.”


Energiequellen Suomen työntekijöitä Vaasan EnergyWeekissä yrityksen uuden Vaasan toimiston edustalla Palosaaressa.


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!