6.2.2024

Enterprise Europe Networkin EU:n sisämarkkinoiden Menestystarinoita -esite on ilmestynyt!

Sisämarkkinoiden luominen on yksi Euroopan yhdentymisen suurimmista saavutuksista ja yksi sen tärkeimmistä liikkeelle panevista voimista. Vuonna 2023 EU:n sisämarkkinat täyttivät jo 30 vuotta! Vuosien varrella Enterprise Europe -verkosto on ollut avainasemassa helpottamassa eurooppalaisten pk-yritysten pääsyä sisämarkkinoille.

Tämän saavutuksen kunniaksi Enterprise Europe Network -verkoston (EEN) asiantuntijat ovat laatineet Sisämarkkinoiden Menestystarinoita -esitteen, joka on kokoelma inspiroivia tarinoita, jotka osoittavat yritysten, erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten sekä itsenäisten ammatinharjoittajien, saamia konkreettisia etuja EU:n sisämarkkinoilla.

Tässä Menestystarinoita -esitteessä kerrotut tarinat, joita on yhteensä 70 kappaletta 17 EU:n jäsenvaltiosta ja Islannista, ovat osoitus vaikuttavasta yhteistyöstä verkostossa sekä sen vahvuuksista ja lisäarvosta. Nämä tarinat kertovat, miten sisämarkkinoiden neljä perusvapautta – tavaroiden, henkilöiden, palvelujen ja pääoman vapaa liikkuvuus – ovat yksinkertaistaneet päivittäistä liiketoimintaa sekä edistäneet kasvua ja vaurautta kaikkialla Euroopan unionissa.

Menestystarinoita -esitteeseen on myös saatu mukaan kaksi suomalaista tarinaa Ainak Oy:ltä sekä Galleria Greeniltä. Jos haluat lukea näiden suomalaisten yritysten menestystarinat sekä siitä, miten Suomen EEN -verkosto on heitä auttanut, voit ladata esitteen täältä: Enterprise Europe Network EU Single Market success stories brochure.

 

Enterprise Europe Network EU Single Market Success Stories Brochure.

Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!