15.2.2022

Enterprise Europe Networkin uusi toimintakausi on käynnistynyt

Enterprise Europe Network -verkoston uusi, kolme ja puoli vuotta kestävä toimintakausi on käynnistynyt tammikuun alussa 2022. Suomessa EEN-verkoston palveluita tarjoavat jatkossakin kolme organisaatiota: Business Finland, joka toimii myös verkoston koordinaattorina, Helsingin seudun kauppakamari sekä Turku Science Park. Verkoston asiantuntijat sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa, Mikkelissä ja Seinäjoella.

EEN-verkoston ydinpalvelut säilyvät ennallaan – verkosto auttaa pk-yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään tarjoamalla ylätason maa- ja markkinatietoa, juridista neuvontaa sekä tietoa EU-rahoitusmahdollisuuksista. Lisäksi verkosto auttaa yrityksiä löytämään kansainvälisiä yhteistyökumppaneita niin kaupalliseen, tutkimus- ja teknologiayhteistyöhönkin. Verkoston palvelutarjontaa tullaan rikastamaan uuden toimintakauden aikana myös kestävään kehitykseen liittyvillä palveluilla. Lisäksi EEN-verkosto tulee tekemään tiivistä yhteistyötä tänä vuonna valittavien EDIHien kanssa (European Digital Innovation Hubs) ja välittämään tietoa EDIHien tarjoamista palveluista digitalisaatioon liittyen myös omille asiakkailleen.

Verkoston sähköiset palvelut (kuten kumppaninhaussa käytettävä Yrityskontaktipörssi) tullaan uudistamaan kevään 2022 aikana. Tämä saattaa aiheuttaa viivästyksiä esimerkiksi uusien profiilien julkaisussa, mutta uudistus on tavoitteena viedä läpi niin pikaisella aikataululla kuin mahdollista. Verkoston lukuisat matchmaking-tapahtumat jatkuvat edelleen sekä virtuaalisessa muodossa että vähitellen myös paikan päällä järjestettävinä.

Mikäli haluat kuulla lisää EEN-verkoston palveluista, olethan yhteydessä asiantuntijoihimme!

 


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!