30.8.2023

IP webinaarit: Immateriaaliomaisuus ja -oikeus

Yritysten on tärkeää osata hyödyntää omaa immateriaaliomaisuuttaan ja niihin liittyviä aineettomia oikeuksia. Ne voivat tuoda konkreettista kilpailuetua ja taloudellista arvoa.

European IP Helpdesk järjestää syksyllä webinaarisarjan, jossa perehdytään immateriaaliomaisuuteen (Intellectual Property, IP) ja -oikeuksiin (Intellectual Property Rights, IPR), niiden hallintaan ja hyödyntämiseen, kaupallistamiseen ja lisensointiin erityisesti pk-yritysten näkökulmasta. Webinaarit ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Lue lisää ja ilmoittaudu European IP HelpDeskin sivuilla.

European IP HelpDesk auttaa maksuttomasti IP asioissa. Palvelu on tarkoitettu EU:ssa kauppaa käyville tai muutoin kansainvälistyville pk-yrityksille ja EU-rahoitusta hakeville tai jo saaville tahoille. HelpDeskistä saa käytännönläheisiä oppaita yritysten näkökulmasta, uutiskirjeen, webinaareja ja muuta koulutusta sekä yleisneuvontaa konkreettisissa kysymyksissä Helpline -palvelun kautta. Helpline on englanninkielinen ja edellyttää rekisteröitymistä.

Neuvontaa saa myös Suomen Enterprise Europe Network -verkostosta, European IP Helpdeskin yhteyshenkilö voi välittää kysymyksen Helplineen yrityksen puolesta. Yhteyshenkilö: Maija Kärkäs, Helsingin seudun kauppakamari, 09 2286 0301, maija.karkas(at)chamber.fi


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!