11.12.2023

Miten asiakkaamme Ainak Oy on hyödyntänyt EEN-verkoston palveluja?

Start-up yritys Ainak verkostoituu Euroopassa EEN-verkoston palvelujen avulla

Enterprise Europe Networkin maksuttomia palveluja hyödyntämällä Ainak on löytänyt uusia mahdollisuuksia tutkimus- ja liikekumppaniverkoston kehittämiseen Euroopassa. Lue lisää Asiakastarinat -osiostamme ja ota meihin yhteyttä mikäli haluat laajentaa omaa verkostoasi!

Miten hakea kansainvälisiä kontakteja

Yrityskontaktipörssi on vapaasti selailtavissa Enterprise Europe Network -verkoston sivuilla. Tietokanta on englanniksi. Hakuja voi tehdä muuan muassa profiilityypin, hakusanojen ja toivottavan yhteistyömuodon mukaan. Profiilit ovat pääsääntöisesti anonyymejä, joten niistä ei suoraan käy ilmi profiilin tehnyt yritys. Tietokannassa on viidenlaisia kumppaninhakuprofiilityyppejä, joiden tunteminen auttaa haussa.

Kumppaninhakuprofiilityyppejä ovat

  • Business Offer: Tarjous – yritys tarjoaa tuotteita tai palveluita ja etsii yrityskumppaneita
  • Business Request: Pyyntö – yritys hakee tuotteita tai palveluita ja etsii yrityskumppania
  • Research and Development Request: Pyyntö – etsitään kehitys- ja tutkimuskumppania
  • Technology Offer: Tarjous – yritys tarjoaa teknologiaa
  • Technology Request: Pyyntö – yritys etsii teknologiaa.

Löytäessäsi kiinnostavan profiilin ota yhteyttä Enterprise Europe Networkin asiantuntijoihin ja mainitse viestissäsi profiilin numero. Otamme yhteyttä verkostokollegaan, jotka vuorostaan on yhteydessä profiilin tehneeseen asiakasyritykseensä. Jos asiakasyritys on kiinnostunut yhteistyöstä, välitämme sen yhteystiedot kahdenkeskistä yhteydenpitoa varten.

Tee oma hakuilmoitus

Jos sopivaa kumppaniprofiilia ei löydy tai haluat tehostaa hakuasi, voit laatia oman ilmoituksen tietokantaan. Sekä oman haun että tietokantaan tehtävän profiilin suhteen on tärkeää itse tietää mitä hakee ja minkälaiselta alueelta. Hakuilmoitus tehdään yhteistyössä Enterprise Europe Networkin asiantuntijan kanssa ja se mahdollistaa sisällön pohtimisen yhdessä. Samassa yhteydessä käydään läpi, onko oma ilmoitus paras tapa yhteistyökumppanin hakuun.

 


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!