26.9.2018

Suomalaisilla maatalouskonevalmistajilla kansainvälisiä tapaamisia Tampereen KoneAgria-messuill

Enterprise Europe Network oli lokakuussa mukana järjestämässä matchmaking-tilaisuutta suomalaisten maatalouskonevalmistajien ja kansainvälisen delegaation välillä. Tampereen KoneAgria-messuille saapuneeseen delegaatioon kuului jälleenmyyjiä ja lehdistön edustajia Puolasta, Romaniasta ja Kazakstanista. Delegaatio osallistui suomalaista maatalouskonevalmistajia esittelevään seminaariin, he tapasivat suomalaisia maatalouskonevalmistajia face-to-face tapaamisissa ja tutustuivat KoneAgria-messujen tarjontaan.

Delegaation kutsui Suomeen Finpron koordinoima Agrotechnology from Finland -kasvuohjelma, joka tukee suomalaisten agroteknologia-alan yritysten kasvua ja vientiä. Mukana kasvuohjelmassa on maatalouskoneita, metsätalouskoneita ja erilaisia karjatalouden ratkaisuja tuottavia yrityksiä.

Matchmaking-tilaisuus KoneAgria-messuilla on hyvä esimerkki siitä, miten Enterprise Europe Network voi olla partnerina tapahtumassa, tuoden osallistujille lisäarvoa järjestämällä mahdollisuuden tavata potentiaalisia kansainvälisiä yhteistyökumppaneita tehokkaasti tapahtuman yhteydessä.

Yhteyshenkilö: Satu Alapiha, satu.alapiha@turkusciencepark.com


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!