Keski-Aasia, Etelä-Kaukasia ja Ukraina – uusia mahdollisuuksia muuttuneessa maailmassa? Hybridi-tilaisuus

Aika: Perjantai 19.8.2022 klo 9 – 11

Paikka: Hybridi-tilaisuus, johon voi osallistua joko etänä Teamsin kautta, tai paikan päällä (WTC Helsinki, Aleksanterinkatu 17, 00100 Helsinki)

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta viimeistään ke 17.8.2022.
HUOM! Ke 17.8. jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään no-show -maksu 25 euroa WTC Helsingin osalta.

 

19.08.2022 - 19.08.2022

Keski-Aasia, Etelä-Kaukasia ja Ukraina – uusia mahdollisuuksia muuttuneessa maailmassa? 19.8.2022 Hybridi-tilaisuus

Keski-Aasia on pinta-alaltaan ja luonnonvaroiltaan valtaisalta alue silkkitien varrella. Energiarikkaassa Kazakstanissa luvassa on siirtymä vihreämpään, omavaraisempaan ja monipuolisempaan talouteen. Väki- ja mineraalirikas, varsin teollinen Uzbekistan kasvaa nopeasti, mahdollistaen paikan lunastamisen maailmanluokan kehittyvien markkinoiden joukossa. Lisäksi kaasuntuottaja Turkmenistanissa ja mineraalivarakkaassa Tadžikistanissa mahdollisuudet odottavat löytäjäänsä.

Etelä-Kaukasia on yllättävän läheltä löytyvä, logistisesti tärkeä alue, joka pitää sisällään liiketoimintaympäristöltään helpon Georgian, ostovoimaisen Azerbaidzhanin ja vahvaa IT- ja luovaa osaamista tarjoavan Armenian.

Ukrainassa lyhyen aikavälin liiketoimintamahdollisuuksia rajoittaa haastava sotatilanne. Maassa piilee kuitenkin huomattava pitkän aikavälin potentiaali siirryttäessä kohti jälleenrakennusta ja EU harmonisaatiota.

Tilaisuudessa puhuvat suurlähettiläs Soili Mäkeläinen-Buhanist (Kazakstan, Kirgisia), suurlähettiläs Ilkka Räisänen (Uzbekistan ja muu Keski-Aasia) ja kaupallinen neuvos Oskari Laukkanen (Ukraina sekä Etelä-Kaukasia).

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Enterprise Europe Network, Helsingin seudun kauppakamari, Suomi-Keskisen Itäeuroopan maiden kauppayhdistys ja ulkoministeriö.

Hybridi-tilaisuus, johon voi osallistua joko etänä Teamsin kautta, tai paikan päällä (WTC Helsinki, Aleksanterinkatu 17, 00100 Helsinki).

Ilmoittautuminen sivun vasemmassa reunassa olevan linkin kautta 17.8.2022 mennessä. HUOM! 17.8. jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään no-show -maksu 25 euroa WTC Helsingin osalta.

TERVETULOA!


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!