Kiertotalouden verkostoitumistapahtuma WCEF:n yhteydessä (Circular Economy – Hybrid Matchmaking / online 8-14 April & onsite in Brussels 17 April

Aika ja paikka:

8.-14.4. virtual/online matchmaking
17.4. onsite matchmaking in Brussels


Yhteyshenkilöt Suomessa:

Johanna Marin-Hyppönen
asiantuntija
Helsingin seudun kauppakamari | Enterprise Europe Network
johanna.marin-hypponen@helsinki.chamber.fi

Outi Toivanen-Visti
vastuullisuusasiantuntija
Helsingin seudun kauppakamari | Enterprise Europe Network
outi.toivanen-visti@helsinki.chamber.fi

08.04.2024 - 17.04.2024

Circular Economy – Hybrid Matchmaking 8.-17.4.2024

Kiertotalouden verkostoitumistapahtuma ennen WCEF-foorumia ja WCEF-foorumin aikana

  • virtual/online matchmaking 8.-14.4. 
  • onsite matchmaking in Brussels Belgium 17.4. 

Ennen 15.-18.4. Brysselissä järjestettävää WCEF-foorumia kiertotaloudesta kiinnostuneilla yritysten ja organisaatioiden edustajilla, opiskelijoilla ja asiantuntijoilla on mahdollisuus verkostoitua Enterprise Europe Networkin järjestämässä etäverkostoitumistapahtumassa (online matchmaking 8.–14.4.2024).

Kiertotalouden matchmaking-tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden löytää yrityskumppaneita, kollegoita ja asiantuntijoita. Enterprise Europe Networkin järjestämä etäverkostoitumistapahtuma (online matchmaking 8.–14.4.2024) on avoinna kaikille kiertotaloudesta kiinnostuneille yritysten ja organisaatioiden edustajille, opiskelijoilla ja asiantuntijoille.

Etäverkostoitumistapahtuma on Maailman kiertotalousfoorumin WCEF (World Circular Economy Forum) virallinen sivutapahtuma ja siihen voivat osallistua kaikki riippumatta siitä osallistutteko varsinaiseen WCEF-foorumiin Brysselissä 15.–18.4.

Jos osallistut WCEF-foorumiin 15.-18.4. paikan päällä Brysselissä, kannattaa osallistua myös paikan päällä Brysselissä 17.4. järjestettävään verkostoitumistapahtumaan (onsite matchmaking in Brussels 17.4.).

World Circular Economy Forum WCEF on vuotuinen tapahtuma, joka tuo yhteen liike-elämän johtajia, päättäjiä ja asiantuntijoita keskustelemaan tämän hetken parhaista kiertotalousratkaisuista. Tilaisuudessa pääset tapaamaan kiinnostavia osaajia, luomaan verkostoja, kuulemaan kiertotalouden innovaatioista ja inspiroitumaan esimerkeistä.

Ilmoittaudu verkostoitumistapahtumaan tämän linkin kautta: Circular Economy – Hybrid Matchmaking Event – Home (b2match.io)

Linkki WCEF-tapahtuman etusivulle >>> WCEF2024 – WCEF2024

Lisätietoja, ohjeita ja rekisteröitymislinkit Brysselissä 15.–17.4. järjestettävään maailman kiertotalousfoorumiin WCEF (World Circular Economy Forum) >>

 

 


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!