Mentorointia pk-yrityksille kansainvälistymiseen ja kasvuun, online

Aika: Ti 21.11., ke 22.11. tai to 23.11.2023  (jolloin 1,5 tunnin mittainen alkukeskustelu erikseen sovittavan aikataulun mukaan)

Paikka: online (Teams)

Lisätiedot: Johanna Marin-Hyppönen, Helsingin seudun kauppakamari, johanna.marin-hypponen(at)chamber.fi

ILMOITTAUDU torstaihin 16.11.2023 mennessä sähköpostiosoitteeseen een@chamber.fi

21.11.2023 - 23.11.2023

Maksutonta yrityskohtaista sparrausta Nestoreilta.

Kaipaatko ajatustenvaihtoa ja konkareiden näkemyksiä yrityksesi kansainvälistymiseen ja kasvuun liittyen?

Pk-yritysten mentorointipäivässä 10 ensin ilmoittautunutta yritystä tapaa kullekin yritykselle parhaiten sopivat Nestorit 1,5 tunnin mittaisessa alkukeskustelussa ja saa mahdollisuuden jatkaa sparrausta puolen päivän mittaisessa NestorKlinikassa myöhemmin. Molemmat tapaamiset ovat maksuttomia.

NestorPartners ry on kokeneiden yritysjohtajien yhteisö, jonka jäsenet toimivat elinkeinoelämän ja yhteiskunnan tehtävissä, hallituksen jäseninä, liiketoiminnan asiantuntijoina ja johdon mentoreina. Nestoreilla on monipuolinen ja laaja kokemus kansainvälisistä hankkeista eri aloilla. He ovat hoitaneet asiantuntija- ja neuvonantajatehtäviä useissa vienti- ja tuontihankkeissa EU-maissa, Itä-Euroopassa, USA:ssa, Lähi-idässä, Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Lisätietoa Nestoreista.

Mentorointi järjestetään yhteistyössä Enterprise Europe Network (EEN) -verkoston kanssa, ja EEN-verkoston maksuttomat kansainvälistymispalvelut ovat myös yritysten käytettävissä.

1)
Ensin 1½ tunnin mittainen luottamuksellinen alkukeskustelu
Pk-yritysten mentorointipäivässä käydään 1½ tunnin mittainen luottamuksellinen alkukeskustelu yrityksen tarpeista koskien erityisesti kansainvälistymistä. Alkukeskustelu toteutetaan Teams-palaverina, joten yritykset voivat osallistua eri puolilta Suomea. Suosittelemme, että tapaamiseen osallistuu yrityksen 1-4 päättävässä asemassa olevaa henkilöä. Alkukeskustelun jälkeen yritykset saavat Nestoreilta alkukartoitusraportin, jossa on kuvattuna yrityksen tilanne ja Nestoreiden ehdotukset jatkotoimenpiteiksi.

2)
Sitten 3-4 tunnin jatkoklinikka
Alkukeskustelun jälkeen yrityksille tarjotaan mahdollisuus myös 3-4 tunnin maksuttomaan NestorKlinikkaan erikseen sovittavana ajankohtana. Myös tämä toteutetaan Teamsillä. Klinikalla Nestorit tutustuvat yritykseen syvemmin ja arvioivat alkukeskustelussa sovitun mukaisesti yrityksen kansainvälistymiseen liittyviä riskejä, mahdollisia vaihtoehtoja ja kehittämiskohteita.  Nestorit laativat klinikan jälkeen lyhyen kirjallisen raportin yritykselle.

Molemmat tapaamiset ovat maksuttomia

ILMOITTAUDU torstaihin 16.11.2023 mennessä seuraavalla tavalla:
Lähetä yhteystietonne ja lyhyt kuvaus yrityksestänne ja ongelmasta/haasteesta, josta haluatte keskustella osoitteeseen een@chamber.fi.  Ilmoitathan myös, mikäli jokin seuraavista päivistä ei teille sovi 1,5 tunnin alkukeskustelua varten, ti 21.11, ke 22.11. tai to 23.11.

Valitsemme yrityksellenne parhaiten sopivat Nestorit, ja sovimme teille 1,5 tunnin tapaamisajan (Teamsillä) joko tiistaille 21.11., keskiviikolle 22.11. tai torstaille 23.11.2023.


1,5 tunnin alkukeskustelun ja 3-4 tunnin NestorKlinikan jälkeen yritys voi halutessaan keskustella myös maksullisesta jatkotyöskentelystä Nestoreiden kanssa. Tässä yhteistyössä voidaan hyödyntää esimerkiksi Business Finlandin innovaatioseteliä, Explorer-rahoitusta tai hakea muuta vastaavaa yritystukea.

Yhteistyössä

Tapahtuman järjestävät Suomen alueelliset kauppakamarit, Keskuskauppakamari ja Enterprise Europe Network (EEN) yhteistyössä NestorPartners ry:n kanssa.

 

 

 


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!