Mentorointia pk-yrityksille kansainvälistymiseen ja kasvuun, Helsinki

03.10.2019 - 03.10.2019

Maksutonta yrityskohtaista sparrausta Nestoreilta.

Aika: Torstai 3.10.2019 (1,5 tunnin mittainen alkukeskustelu erikseen sovittavan aikataulun mukaan)
Paikka: Helsingin seudun kauppakamari, Kalevankatu 12, 5. krs, 00100 Helsinki.

Kaipaatko ajatustenvaihtoa ja konkareiden näkemyksiä yrityksesi kansainvälistymiseen ja kasvuun liittyen?

Ilmoittaudu torstaihin 26.9.2019 mennessä: Lähetä yhteystietosi ja lyhyt kuvaus yrityksestäsi ja ongelmasta/haasteesta, josta haluat keskustella osoitteeseen een@chamber.fi

Valitsemme yrityksellesi parhaiten sopivat Nestorit, ja varaamme teille 1,5 tunnin tapaamisajan torstaille 3.10.2019. Ilmoittaudu pian!
10 ensimmäisenä ilmoittautunutta yritystä otetaan mukaan.

1. Pk-yritysten mentorointipäivässä 3.10. käydään 1½ tunnin mittainen luottamuksellinen alkukeskustelu yrityksesi tarpeista koskien erityisesti kansainvälistymistä.

2. Alkukeskustelun jälkeen yrityksellesi tarjotaan mahdollisuus yhden päivän kestävään maksuttomaan NestorKlinikkaan erikseen sovittavana ajankohtana. Klinikalla Nestorit tutustuvat yritykseen syvemmin ja arvioivat alkukeskustelussa sovitun mukaisesti yrityksen kansainvälistymiseen liittyviä riskejä, mahdollisia vaihtoehtoja ja kehittämiskohteita. Nestorit laativat klinikan jälkeen lyhyen kirjallisen raportin yrityksellesi. Molemmat tapaamiset ovat maksuttomia.

NestorKlinikan jälkeen voit halutessasi keskustella myös maksullisesta jatkotyöskentelystä Nestoreiden kanssa. Tässä yhteistyössä voidaan hyödyntää esimerkiksi Business Finlandin innovaatioseteliä, Explorer-rahoitusta tai hakea muuta vastaavaa yritystukea.

NestorPartners ry on kokeneiden yritysjohtajien yhteisö, jonka jäsenet toimivat elinkeinoelämän ja yhteiskunnan tehtävissä, hallituksen jäseninä, liiketoiminnan asiantuntijoina ja johdon mentoreina. Nestoreilla on monipuolinen ja laaja kokemus kansainvälisistä hankkeista eri aloilla. He ovat hoitaneet asiantuntija- ja neuvonantajatehtäviä useissa vienti- ja tuontihankkeissa EU-maissa, Venäjällä, Itä-Euroopassa, USA:ssa, Lähi-idässä, Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Lisätietoa Nestoreista http://www.nestorpartners.org/

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Johanna Marin-Hyppönen
Helsingin seudun kauppakamari
johanna.marin-hypponen@chamber.fi

 


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!