Mentorointia pk-yritysten kansainvälistymiseen ja kasvuun 12.-14.10.2021

12.10.2021 - 14.10.2021


Mentorointia pk-yritysten kansainvälistymiseen ja kasvuun 12.-14.10.2021

Kaipaatko ajatustenvaihtoa, kokeneiden yritysjohtajien näkemyksiä ja sparrausta yrityksesi kansainvälistymiseen ja kasvuun liittyen?
Tarjolla on maksutonta yrityskohtaista kv-mentorointia 20 yritykselle. Kv-mentoroinnin järjestävät Helsingin seudun kauppakamari, Suomen alueelliset kauppakamarit ja Enterprise Europe Network yhteistyössä NestorPartners ry:n kanssa.

1½ tunnin alkukeskustelu 12.-14.10.2021 (Teams-palaverina)
Pk-yritysten kv-mentoroinnissa 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta yritystä pääsee tapaamaan kullekin yritykselle parhaiten sopivat Nestorit 1½ tunnin mittaisessa kahdenvälisessä luottamuksellisessa alkukeskustelussa, jossa käsitellään yrityksen haasteita ja tarpeita erityisesti kansainvälistymiseen ja kasvuun liittyen. Varaa ilmoittautumisen yhteydessä sopiva 1½ tunnin alkukeskusteluaika yrityksellesi joko tiistaille 12.10., keskiviikolle 13.10. tai torstaille 14.10.2021 (tarkemmat ohjeet alla).

Alkukeskustelu toteutetaan Teams-palaverina, joten yritykset voivat osallistua eri puolilta Suomea. Suosittelemme, että tapaamiseen osallistuu yrityksen 1-4 päättävässä asemassa olevaa henkilöä.  Alkukeskustelun jälkeen yritykset saavat Nestoreilta alkukartoitusraportin, jossa on kuvattuna yrityksen tilanne ja Nestoreiden ehdotukset jatkotoimenpiteiksi.

Mahdollinen jatkoklinikka myöhemmin
Mikäli alkukeskustelun jälkeen nähdään tarpeellisena, yritykset jatkavat sparrausta 4-5 tunnin mittaisessa jatkoklinikassa/NestorKlinikassa myöhemmin sovittavana ajankohtana 2-6 viikkoa alkukeskustelun jälkeen. Klinikalla Nestorit tutustuvat yritykseen syvemmin ja arvioivat alkukeskustelussa sovitun mukaisesti yrityksen kansainvälistymiseen liittyviä riskejä, mahdollisia vaihtoehtoja ja kehittämiskohteita. Nestorit laativat klinikan jälkeen lyhyen kirjallisen raportin yritykselle.

Molemmat tapaamiset ovat maksuttomia.

Ilmoita yrityksesi 1½ tunnin alkukeskusteluun tämän linkin kautta 5.10.2021 mennessäHUOM! Pyydämme ilmoittamaan seuraavat tiedot ilmoittautumisen yhteydessä (ajanvarausjärjestelmässä):

  • Yrityksenne nimi, yhteystiedot ja nettisivuosoite
  • Mentorointiin osallistuvien henkilöiden nimet, tehtävänimikkeet ja sähköpostiosoitteet, jotta voimme lähettää Teams-kutsut yrityksenne 1½ tunnin alkukeskustelua varten. Suosittelemme, että mentorointiin osallistuu yrityksestänne 1-4 päättävässä asemassa olevaa henkilöä.
  • Lyhyt kuvaus yrityksestänne ja ongelmasta/haasteesta, josta haluatte keskustella Nestoreiden kanssa. Ajanvarausjärjestelmään ei voi lisätä liitteitä. Jos haluatte lähettää esim. pp-esityksen tai muita mahdollisia liitteitä, pyydämme lähettämään liitteet sähköpostitse osoitteeseen: een@chamber.fi


NestorPartners ry on kokeneiden yritysjohtajien yhteisö, jonka jäsenet toimivat elinkeinoelämän ja yhteiskunnan tehtävissä, hallituksen jäseninä, liiketoiminnan asiantuntijoina ja johdon mentoreina. Nestoreilla on monipuolinen ja laaja kokemus kansainvälisistä hankkeista eri aloilla. He ovat hoitaneet asiantuntija- ja neuvonantajatehtäviä useissa vienti- ja tuontihankkeissa EU-maissa, Venäjällä, Itä-Euroopassa, USA:ssa, Lähi-idässä, Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa.

Alkukeskustelun ja jatkoklinikan jälkeen yritys voi halutessaan keskustella myös maksullisesta jatkotyöskentelystä Nestoreiden kanssa. Tässä yhteistyössä voidaan hyödyntää esimerkiksi Business Finlandin innovaatioseteliä, Explorer-rahoitusta tai hakea muuta vastaavaa yritystukea.

Olemme järjestäneet kv-mentorointeja useampaan otteeseen yhteistyössä NestorPartners ryn kanssa ja olemme saaneet osallistujilta erittäin hyvää palautetta. Lue artikkeli ja kuuntele myös podcast marraskuulta 2019.


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!