Mentorointia pk-yritysten kansainvälistymiseen ja kasvuun 21.3. ja 23.3.2023

Aika: tiistaina 21.3. tai torstaina 23.3.2023

Paikka:
Helsingin seudun kauppakamarin tiloissa (osoite: Kalevankatu 12, 5. krs, 00100 Helsinki). Tarvittaessa on mahdollisuus osallistua myös etäyhteyden kautta (Teams).

Yhteyshenkilö: Johanna Marin-Hyppönen, johanna.marin-hypponen@chamber.fi

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoita yrityksesi 1,5 tunnin alkukeskusteluun viimeistään 16.3. mennessä sähköpostiosoitteeseen: een@chamber.fi

HUOM! Pyydämme ilmoittamaan seuraavat tiedot ilmoittautumisen yhteydessä:

  • Yrityksenne nimi, yhteystiedot ja nettisivuosoite
  • Mentorointiin osallistuvien henkilöiden nimet, tehtävänimikkeet ja sähköpostiosoitteet.        Suosittelemme, että mentorointiin osallistuu yrityksestänne 1-4 päättävässä asemassa olevaa henkilöä.
  • Lyhyt kuvaus yrityksestänne sekä ongelmista/haasteista, joista haluatte keskustella kv-mentoroinnissa.
  • Ilmoita, kumpi päivä sopii yrityksellenne paremmin 1,5 tunnin alkukeskustelua varten, tiistai 21.3. vai torstai 23.3., vai ovatko kummatkin ajankohdat sopivia? 
21.03.2023 - 23.03.2023

Mentorointia pk-yritysten kansainvälistymiseen ja kasvuun 21.3. ja 23.3.2023

Kaipaatko ajatustenvaihtoa, kokeneiden yritysjohtajien näkemyksiä ja sparrausta yrityksesi kansainvälistymiseen ja kasvuun liittyen? Tarjolla on maksutonta yrityskohtaista kv-mentorointia 12 yritykselle. Kv-mentoroinnin järjestävät Helsingin seudun kauppakamari ja Enterprise Europe Network yhteistyössä NestorPartners ry:n kanssa.

1½ tunnin alkukeskustelu 21.3. tai 23.3.2023 
Pk-yritysten kv-mentoroinnissa 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta yritystä pääsee tapaamaan kullekin yritykselle parhaiten sopivat Nestorit 1½ tunnin mittaisessa kahdenvälisessä luottamuksellisessa alkukeskustelussa, jossa käsitellään yrityksen haasteita ja tarpeita erityisesti kansainvälistymiseen ja kasvuun liittyen.

Suosittelemme, että tapaamiseen osallistuu yrityksen 1-4 päättävässä asemassa olevaa henkilöä.  Alkukeskustelun jälkeen yritykset saavat Nestoreilta alkukartoitusraportin, jossa on kuvattuna yrityksen tilanne ja Nestoreiden ehdotukset jatkotoimenpiteiksi.

Mahdollinen jatkoklinikka myöhemmin
Mikäli alkukeskustelun jälkeen nähdään tarpeellisena, yritykset jatkavat sparrausta 4-5 tunnin mittaisessa jatkoklinikassa/NestorKlinikassa myöhemmin sovittavana ajankohtana noin 2-6 viikkoa alkukeskustelun jälkeen. Klinikalla Nestorit tutustuvat yritykseen syvemmin ja arvioivat alkukeskustelussa sovitun mukaisesti yrityksen kansainvälistymiseen liittyviä riskejä, mahdollisia vaihtoehtoja ja kehittämiskohteita. Nestorit laativat klinikan jälkeen lyhyen kirjallisen raportin yritykselle.

Molemmat tapaamiset ovat maksuttomia.

Yhteistyössä
Kv-mentoroinnin järjestävät Helsingin seudun kauppakamari ja Enterprise Europe Network yhteistyössä NestorPartners ry:n kanssa.

NestorPartners ry on kokeneiden yritysjohtajien yhteisö, jonka jäsenet toimivat elinkeinoelämän ja yhteiskunnan tehtävissä, hallituksen jäseninä, liiketoiminnan asiantuntijoina ja johdon mentoreina. Nestoreilla on monipuolinen ja laaja kokemus kansainvälisistä hankkeista eri aloilla. He ovat hoitaneet asiantuntija- ja neuvonantajatehtäviä useissa vienti- ja tuontihankkeissa EU-maissa, Venäjällä, Itä-Euroopassa, USA:ssa, Lähi-idässä, Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa.

Alkukeskustelun ja jatkoklinikan jälkeen yritys voi halutessaan keskustella myös maksullisesta jatkotyöskentelystä Nestoreiden kanssa. Tässä yhteistyössä voidaan hyödyntää esimerkiksi Business Finlandin innovaatioseteliä, Explorer-rahoitusta tai hakea muuta vastaavaa yritystukea.

Olemme järjestäneet kv-mentorointeja useampaan otteeseen yhteistyössä NestorPartners ryn kanssa ja olemme saaneet osallistujilta erittäin hyvää palautetta. Lue artikkeli ja kuuntele myös podcast marraskuulta 2019.

Ilmoittautumisohjeet löytyvät tämän sivun vasemmasta reunasta.

 


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!