Mentorointia pk-yritysten kansainvälistymiseen ja kasvuun

03.10.2018 - 03.10.2018

Kaipaatko ajatustenvaihtoa ja konkareiden näkemyksiä yrityksesi kansainvälistymiseen liittyen?

Pk-yritysten mentorointipäivässä 8 ensin ilmoittautunutta yritystä tapaa kullekin yritykselle parhaiten sopivat Nestorit reilun tunnin mittaisessa alkukeskustelussa ja saa mahdollisuuden jatkaa sparrausta päivän mittaisessa NestorKlinikassa myöhemmin. Molemmat tapaamiset ovat maksuttomia.

NestorPartners ry on kokeneiden yritysjohtajien yhteisö, jonka jäsenet toimivat elinkeinoelämän ja yhteiskunnan tehtävissä, hallituksen jäseninä, liiketoiminnan asiantuntijoina ja johdon mentoreina. Nestoreilla on monipuolinen ja laaja kokemus kansainvälisistä hankkeista eri aloilla. He ovat hoitaneet asiantuntija- ja neuvonantajatehtäviä useissa vienti- ja tuontihankkeissa EU-maissa, Venäjällä, Itä-Euroopassa, USA:ssa, Lähi-idässä, Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa.

Tilaisuuden järjestävät Helsingin seudun kauppakamari, Enterprise Europe Network ja Nestor Partners ry.

Aika: Keskiviikkona 3.10.2018 reilun tunnin mittainen alkukeskustelu erikseen sovittavan aikataulun mukaan
Paikka: Helsingin seudun kauppakamari, Kalevankatu 12, 5. kerros, 00100 Helsinki.

1. Pk-yritysten mentorointipäivässä 3.10. käydään reilun tunnin mittainen luottamuksellinen alkukeskustelu yrityksen tarpeista koskien erityisesti kansainvälistymistä.

2. Alkukeskustelun jälkeen yrityksille tarjotaan mahdollisuus yhden päivän kestävään maksuttomaan NestorKlinikkaan erikseen sovittavana ajankohtana. Klinikalla Nestorit tutustuvat yritykseen ja arvioivat alkukeskustelussa sovitun mukaisesti yrityksen kansainvälistymiseen liittyviä riskejä, mahdollisia vaihtoehtoja ja kehittämiskohteita.  Nestorit laativat klinikan jälkeen lyhyen kirjallisen raportin yritykselle.

NestorKlinikan jälkeen yritys voi halutessaan keskustella myös maksullisesta jatkotyöskentelystä Nestoreiden kanssa. Tässä yhteistyössä voidaan hyödyntää esimerkiksi Business Finlandin innovaatioseteliä, Explorer-rahoitusta tai hakea muuta vastaavaa yritystukea.

Toimi näin: Lähetä torstaihin 27.9.2018 mennessä kauppakamarille osoitteeseen een@chamber.fi vapaamuotoinen, lyhyt kuvaus yrityksestäsi ja ongelmasta/haasteesta josta haluat keskustella.

Nestorit valitsevat yritykselle parhaiten sopivan Nestorin tai Nestorit, ja tämän jälkeen sovitaan aika kauppakamarin tiloissa keskiviikkona 3.10.2018 käytävälle tunnin alkukeskustelulle.

Lisätietoa pk-yritysten mentorointipäivästä:
Asiantuntija Johanna Marin-Hyppönen, puh. 2286 0306 tai johanna.marin-hypponen (at) chamber.fi
Päällikkö Maija Kärkäs, puh. 2286 0301 tai maija.karkas (at) chamber.fi
Lisätietoa Nestoreista http://www.nestorpartners.org/


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!