Elintarviketeknologian viimeisimpiä uutuuksia esittelevä virtuaalinen tapahtuma Murcia Food Brokerage Event 2021 järjestetään 10. kertaa 17. -21.5.2021. Tapahtuma esittelee elintarviketeknologian viimeisimpiä uutuuksia ja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden osallistua kahdenvälisin tapaamisiin kiinnostavien osallistujien kanssa.
Tapahtuma koostuu kansainvälisen elintarviketeknologian symposiumista ja matchmaking-tapahtumasta. Tapahtumaan voivat osallistua kehittyneitä tai innovatiivisia elintarviketeknologioita tarvitsevat tai tarjoavat yritykset, yliopistot, teknologiakeskukset ja tutkimusinstituutit kaikkialta Euroopasta.
Aihealueina ovat:
Tilojen hygieeninen suunnittelu ja elintarviketurvallisuus
- Allergeenit
- Elintarviketurvallisuus, pikavalvontajärjestelmät jne
Bioteknologia
- biosensorit
- uudet elintarviketuotteet (prebioottiset, funktionaaliset jne.)
Säilyntäteknologiat. Älykkäät ja innovatiiviset pakkaukset
- kaasut kriittisissä olosuhteissa
- aktiiviset pakkaukset, eco design jne.
Automaatio ja ohjausprosessit
- prosessin seuranta, anturit, viestintä, robotiikka
Kiertotalous
- hävikin minimointi
- elintarvikkeiden sivutuotteiden uudelleenkäyttö
Veden käsittelyteknologiat
Rekisteröityminen ja lisätiedot: https://murciafood2021.b2match.io
EEN-yhteyshenkilö Suomessa: Satu Alapiha, satu.alapiha@turkubusinessregion.com, 050 383 0355