Puola – Mitä mahdollisuuksia Itäisen Keski-Euroopan jätti tarjoaa? -Webinaari

Aika: 2.11.2022 klo 9.00-10.00

Paikka: Microsoft Teams

Yhteyshenkilö: Johanna Marin-Hyppönen, Helsingin seudun kauppakamari, johanna.marin-hypponen@chamber.fi

Rekisteröityminen 31.10.2022 mennessä!

02.11.2022 - 02.11.2022

40 miljoonan asukkaan Puola on mielenkiintoisessa vaiheessa – kolmen vuosikymmenen mittainen talouskasvuperiodi sekä mittavat EU-tuet ovat luoneet maasta jo ostovoimaltaan suhteellisen vauraan ja modernin maan. Puolassa on EU-alueen toiseksi alhaisin työttömyys, ja keskipalkka on lähes 1500 €/kk – isoissa kaupungeissa tiettyjen positioiden palkat ovat jo Suomea korkeammat, mutta toisaalta palkkahaitari on valtava. Suomalaisia yrityksiä Puolassa toimii noin 500, joista noin 80:llä on maassa tuotantoa. Viime aikoina etenkin suomalaiset IT-yritykset ovat investoineet eri puolille Puolaa.

Puola-tietoiskussa käydään tehokkaasti läpi maan nykytilanne, businessmahdollisuudet, vinkit markkinaa miettivälle sekä esimerkkejä suomalaisista menestystarinoista Puolassa.

Puhujana on Puolassa pitkään asunut, go-to-market- ja rekrytointipalveluja tarjoavan Spondeon perustajayrittäjä Tuomas Asunmaa, joka tuo myös terveiset Puolan suomalaisesta kauppakillasta.

Kokemuksia ja kommelluksia – kuinka Codemen rakensi puolalaisten IT-osaajien verkoston (Bestcoders.net) – välittää Juha Karjalainen, CEO, Codemen.

Tilaisuus on maksuton, mutta osallistuminen vaatii rekisteröitymistä 31.10.2022 mennessä. Teams-linkki lähetetään 1.11.2022 rekisteröityneille.

Tilaisuuden järjestävät Suomi-Keskisen Itäeuroopan maiden kauppayhdistys, Enterprise Europe Network ja Helsingin seudun kauppakamari.

TERVETULOA!

kv-viikko-banneri-2022.png (63 KB)

Tilaisuus on osa Kansainvälistymällä kasvuun –Kauppakamareiden kansainvälistymisviikkoa.
Lue lisää kansainvälistymisviikon tarjonnasta täältä.


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!