Supply Chain Resilience (SCR) matchmaking -alusta (pitkäaikainen), online

Aika: Pitkäaikainen matchmaking-alusta

Paikka: Online

Yhteyshenkilöt Suomessa:

Johanna Marin-Hyppönen,
Helsingin seudun kauppakamari
johanna.marin-hypponen@helsinki.chamber.fi

Megumi Hayashi,
Business Turku
megumi.hayashi@businessturku.fi

 

21.03.2022 - 31.12.2024

Supply Chain Resilience (SCR) matchmaking -alusta, online

Euroopalla on vastassaan useita haasteita, ensin koronapandemian ja nyt myös Venäjän Ukrainaan kohdistaman hyökkäyssodan myötä. Enterprise Europe Network on avannut Supply Chain Resilience -nimisen alustan, joka auttaa yrityksiä säilyttämään, korvaamaan tai uudelleen järjestelemään olemassa olevia tuotanto- ja toimitusketjuja tai hankkimaan raaka-aineita, komponentteja, tuotteita tai palveluita, joita tarvitaan tuotannon ylläpitämiseksi.

Yrityksen on mahdollista luoda alustalle oma profiili ja tämän jälkeen verkottua muiden alustalta löytyvien yritysten kanssa, löytää tätä kautta uusia kumppaneita, tavarantoimittajia, alihankkijoita, ostajia, jälleenmyyjiä, jakelijoita jne. Alustalla yritysten on myös mahdollista esitellä omia onnistuneita projektejaan, innovatiivisia tuotteitaan sekä teknologioitaan.

Oma profiili kannattaa luoda mahdollisimman huolellisesti, ja kertoa selkeästi mitä on tarjoamassa tai hakemassa, ja minkälaisia yhteistyökumppaneita on etsimässä. Ja lisäksi kannattaa tutkia myös muiden tekemiä profiileja, ja ehdottaa kahdenvälisiä tapaamisia. Olemalla itse aktiivinen, on mahdollista löytää hyödyllisiä kontakteja ja yhteistyökumppaneita eri tarpeisiin.

Yritysten lisäksi SCR-alustaa saavat käyttää myös muut organisaatiot ja toimijat, esimerkiksi yliopistot, tutkimuslaitokset ja järjestöt, jotka haluavat hyödyntää alustaa uusien kontaktien ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen.

Pitkäaikainen Supply Chain Resilience (SCR) matchmaking -alusta on auki ainakin 31.12.2024 asti.

Lisätietoa ja rekisteröityminen: https://supply-chain-resilience-platform.b2match.io

Hero Image

 

 

 

 


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!