Matchmaking at TechTurku Week

Aika: 7.-11.3.2022

Paikka: Turku/online

Yhteyshenkilö: Megumi Hayashi, megumi.hayashi@turkubusinessregion.com

07.03.2022 - 11.03.2022

Vuonna 2022 TechTurku Week järjestetään jo 11. kerran!

Tapahtumatäytteisen viikon aikana syvennytään teknologian uusimpiin tuotteisiin ja palveluihin. Turun seudun vahvuus syntyy eri toimialojen kiinteästä yhteistyöstä. Viikon eri päivinä syvennytäänkin aiheisiin, jotka ovat sekä seudun elinkeinoelämän kilpailuetuja että tärkeitä sen tulevaisuuden menestyksen kannalta. Viikko sisältää lisäksi odotetun opiskelijatiimien ICT Showroomin, joka on täynnä mielenkiintoisia ja tuoreita ideoita. Innostavien puheenvuorojen, uusien yrityskontaktien ja yhteistyömahdollisuuksien lisäksi TechTurku Week tarjoaa mahdollisuuden uusien osaajien löytämiselle kasvun ja kansainvälistymisen tueksi. Suomen EEN-verkosto järjestää viikon aikana matchmaking-tapahtuman.

Kaikki TechTurku Weekin tapahtumat ovat yleisölle avoimia ja maksuttomia. Useimmat tapahtumista vaativat ennakkoilmoittautumisen.

Ohjelma

Matchmaking

Along with the webinars, Turku Tech Week offers B2B meetings platform. Each day two slots are dedicated to one-to-one meetings. Attend the virtual 1-to-1 meetings on your computer with just one click, no software installation is needed.

More information and registration


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!