Ukrainan nykytila, tulevaisuus ja potentiaali markkina-alueena suomalaisille yrityksille 1.11.2022 webinaari

Aika: 1.11.2022 klo 9.30-11.00

Paikka: Webinaari

Yhteyshenkilö: Sofia Rintala, Helsingin seudun kauppakamari, sofia.rintala@helsinki.chamber.fi

Ilmoittaudu viimeistään 1.11.2022 klo 9.00

01.11.2022 - 01.11.2022

Tervetuloa kuulemaan tuoreimmat kuulumiset Ukrainan nykytilasta, tulevaisuudesta ja myös sotaan johtaneesta tapahtumien kehityskulusta. Mikä vaikutus Yhdysvaltojen ja EU:n taloudellisella avulla – mukaan lukien lokakuun alussa alkavalla ”Lend&Lease -ohjelmalla” – on ollut ja tulee olemaan Ukrainalle? Entä millaisia muutoksia Ukrainan lainsäädännössä on tapahtunut ja tulee tapahtumaan matkalla kohti EU-jäsenyyttä. Millaisia ovat jälleenrakennuksen odotukset, mahdollisuudet ja riskit Ukrainassa? Miten ja milloin suomalainen yritys voisi käynnistää liiketoimintaa Ukrainassa?

Olemme toisinaan saaneet huomata muiden pohjoismaiden yritysten olleen ennen suomalaisia erilaisissa maailmankolkissa, joissa jälleenrakennus on käynnistynyt usein jo kriisin aikana tai heti sen jälkeen. Jälleenrakennus on mahdollisuus kannattavaan yritystoimintaan, mutta se edellyttää alueen tuntemusta, paikallisten toimijoiden taustan tarkastusta ja toimivaa riskienhallintaa. Nyt suomalaisilla yrityksillä on mahdollisuus kuulla siitä, miten ja milloin Ukrainassa voisi toimia osana maan jälleenrakennusta.

Webinaarissa meille tarjotaan harvinainen puheenvuoro suoraan Odessasta, Ukrainasta. Puhujana on suomalaisjuuret omaava riskienhallinnan, turvallisuuden ja kansainvälisen liiketoiminnan kokenut ammattilainen, Risto Haataja.

 

Ohjelma:

09.30 Tilaisuuden avaus – Helsingin seudun kauppakamari

  • The bright future of a free, democratic and strong Ukraine-And how your business can be a part of it! 
    Risto Haataja, CEO, Centry Global
  • Q&A

11.00 Tilaisuus päättyy

 

Yhteistyössä:

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Enterprise Europe Network (EEN) ja Helsingin seudun kauppakamari.

Webinaari on osa kauppakamareiden järjestämää Kansainvälistymällä kasvuun –viikkoa  31.10. – 4.11.2022.  Lue lisää kansainvälistymisviikon tarjonnasta täältä

 


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!