Viron ja Suomen yhteinen tulevaisuus -webinaari 5.5.2022

Aika
Torstai 5.5.2022 klo 11–12

Paikka
Microsoft Teams (online)

Ilmoittautuminen
Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii rekisteröinnin 3.5.2022 mennessä alla olevan linkin kautta. Teams-linkki lähetetään rekisteröityneille osallistujille 4.5.2022.

 

05.05.2022 - 05.05.2022


Viron ja Suomen yhteinen tulevaisuus -webinaari 5.5.2022, puhujana kansanedustaja Anne-Mari Virolainen

Tervetuloa kuulemaan Suomen ja Viron suhteiden tulevaisuudesta ja uusista yhteistyömahdollisuuksista vastavalmistuneen Suomi-Viro-suhdeselvityksen pohjalta.

Suomi ja Viro käynnistivät selvityksen maiden suhteiden tulevaisuudesta ja uusista yhteistyömahdollisuuksista vuonna 2021. Selvityshenkilöinä olivat entiset ministerit Anne-Mari Virolainen ja Jaak Aaviksoo, joita tukivat molempien maiden ulkopoliittiset instituutit.

Raportissa annetaan suosituksia maidemme välisen yhteistyön kehittämiseksi tulevaisuudessa muun muassa talouden, vihreän siirtymän, digitaalisen yhteistyön, kulttuurin ja koulutuksen aloilla. Selvityksessä esitettyjä suosituksia tullaan käsittelemään eri tahoilla, myös hallitusten välillä.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyönä Suomalais-Eestiläinen Kauppayhdistys ry, Helsingin seudun kauppakamari ja Enterprise Europe Network.

 

 


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!