15.10.2020

Terveellinen työ-kampanja alkaa 22.10.2020

Enterprise Europe Network -verkosto tekee yhteistyötä komission alaisen EU-OSH-viraston kanssa (European Agency for Safety & Health at Work) sekä Suomen kansallisen koordinaatiokeskuksen, Työterveyslaitoksen, kanssa ja välittää pk-yrityksille tietoa työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen liittyen.

EU-OSH käynnistää uuden kampanjan Terveellinen työ – Työn keventämisen keinot käyttöön 22.10.2020.

Kampanjan tarkoituksena on keventää tuki- ja liikuntaelinten sekä aivojen liiallista kuormitusta työssä. Lisäksi tavoitteena on vähentää myös henkistä ja sosiaalista kuormaa. Kampanjaa toteutetaan vuosina 2020-22.

Työpaikkojen kokonaisvaltaisella otteella parannetaan terveyttä, elämänlaatua, lisätään yritysten kilpailukykyä ja kevennetään terveydenhuollon taakkaa. Näin säästetään miljardeja euroja vuosittain.

Tutustu kampanjasivuihin https://www.ttl.fi/terveellinentyo/
Tutustu myös EU-OSHAn kampanjasivuihin: https://healthy-workplaces.eu/fi

Hyvien käytäntöjen kilpailu työpaikoille

Kampanjaan kuuluu hyvien käytäntöjen kilpailu, johon voi osallistua syyskuuhun 2021 asti. Kilpailussa kerätään työpaikkojen hyviä toimintatapoja keventää työn kuormitusta.

Työterveyslaitos toimii Suomen koordinaatiokeskuksena vuodesta 2020 alkaen (www.ttl.fi/euosha).

Huomaathan myös EEN-verkoston ja Työterveyslaitoksen yhteisen webinaarin, joka järjestetään 11.11.2020 ja jonka ohjelman ja ilmoittautumislinkin löydät täältä.


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!