8.4.2024

Uusi työkalu auttaa yrityksiä löytämään digitalisaatiota edistäviä palveluita

Suomen digitaalisten innovaatiohubien (EDIH) tuottama yhteinen palvelukatalogi on julkaistu verkossa. Katalogista löytyy hubien tarjoamat liiketoiminnan, tuotantoprosessien, tuotteiden ja palvelujen parantamiseen tarkoitetut, digitalisaatiota edistävät palvelut. Osa palveluista on maksuttomia, osa maksullisia.

Palveluita on paljon ja palveluntarjoajien verkosto on suuri, eikä sopivaa palvelua ole aina helppo löytää verkosta. Palvelukatalogin avulla tehtävä voi helpottua. Katalogin avulla start-upit, pienet ja keskisuuret yritykset ja julkishallinnon organisaatiot kaikista EU:n jäsenvaltioista voivat selata tarjolla olevia palveluita. Kun löydät tarpeisiin sopivan palvelun, ole yhteydessä palvelua välittävään EDIHiin. Yhteystiedot löydät palvelukuvauksesta.

Yritys voi myös suoraan ottaa yhteyttä mihin tahansa innovaatiohubiin, ja saada tukea palveluiden käyttöönottoon. Suomen neljä innovaatiohubia tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta yritys saa varmasti oikean palveluvalikoiman käyttöönsä. Tavoitteemme on yhteinen: autamme yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita vastaamaan digitaalisiin haasteisiin ja parantamaan kilpailukykyään.

Suomen hubit ovat osa yli 150 eurooppalaisen innovaatiohubin verkostoa, joten yritys saa paitsi Suomen hubien, myös kansainvälisen verkoston palvelut käyttöönsä.

Lue lisää
European Digital Innovation Hubs Network (EDIH)

Suomen digitaalisten innovaatiohubien (EDIH) yhteinen palvelukatalogi

Lähde: Robocoast uutiskirje


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!