EEN Company Mission: Lähde Brysseliin Maailman kiertotalousfoorumiin (WCEF) 15.-18.4.2024

Aika: ma-to 15.-18.4.2024

Paikka: Brysseli, Belgia

Yhteyshenkilö Suomessa:
Outi Toivanen-Visti
vastuullisuusasiantuntija
Helsingin seudun kauppakamari | Enterprise Europe Network
outi.toivanen-visti@helsinki.chamber.fi

15.04.2024 - 18.04.2024

EEN Company Mission: Lähde Brysseliin Maailman kiertotalousfoorumiin (WCEF) 15.-18.4.2024

Maailman kiertotalousfoorumi WCEF (World Circular Economy Forum) järjestetään Brysselissä ma-to 15.–18.4.2024. World Circular Economy Forum WCEF on vuotuinen tapahtuma, joka tuo yhteen liike-elämän johtajia, päättäjiä ja asiantuntijoita keskustelemaan tämän hetken parhaista kiertotalousratkaisuista. Tilaisuudessa pääset tapaamaan kiinnostavia osaajia, luomaan verkostoja, kuulemaan kiertotalouden innovaatioista ja inspiroitumaan esimerkeistä.

WCEF-tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta osallistuaksesi tapahtumaan paikan päällä Brysselissä sinun tulee saada kutsu tapahtumaan. Tämä onnistuu osallistumalla tapahtumaan Enterprise Europe Networkin Company Mission -delegaatioon. Kutsuja on rajoitettu määrä, joten kannattaa toimia nopeasti. Osallistujat vastaavat itse omista matka- ja majoituskustannuksistaan.

Maailman kiertotaloustapahtuman tavoitteena on luoda uutta taloutta, yritystoimintaa ja työpaikkoja hyödyntämällä kiertotalouteen perustuvia ratkaisuja planeettamme kriisien ratkaisemiseen. Tapahtuma tuo vuosittain yhteen yli 4 000 liike-elämän johtajaa, päättäjää ja asiantuntijaa ympäri maailmaa keskustelemaan tämän hetken parhaista kiertotalousratkaisuista. Foorumissa keskustellaan uusista liiketoimintamalleista, joissa kiertotalouden ratkaisujen avulla saavutetaan kilpailuetuja ja joiden avulla edistetään YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.

WCEF on Suomen valtion ja Sitran maailmanlaajuinen yhteishanke.

Osallistu Brysselissä 15.-18.4 järjestettävään WCEF-tapahtumaan Enterprise Europe Networkin (EEN) kautta täyttämällä oheinen ilmoittautumislomake: WCEF – EEN Company Mission Registration

Lisätietoja, ohjeita ja Brysselissä 15.–17.4. järjestettävään maailman kiertotalousfoorumiin WCEF (World Circular Economy Forum) >>

Tervetuloa mukaan!
#WCEF2024

Jos et halua matkustaa paikan päälle Brysseliin, voit osallistua WCEF-tapahtumaan 15.-18.4. etänä, ja seurata tapahtumaa livestriimin kautta. Ilmoittaudu etäosallistujaksi WCEF-tapahtuman etusivun oikeassa yläreunassa olevan ilmoittautumislinkin kautta (”Register for online”).  
Linkki WCEF-tapahtuman etusivulle >>> WCEF2024 – WCEF2024


Ilmoittaudu ja osallistu myös WCEF:n yhteydessä järjestettävään kiertotalouden verkostoitumistapahtumaan:
Circular Economy – Hybrid Matchmaking / online 8-14 April & onsite in Brussels 17 April

Ennen varsinaista WCEF-tapahtumaa kiertotaloudesta kiinnostuneilla yritysten ja organisaatioiden edustajilla, opiskelijoilla ja asiantuntijoilla on mahdollisuus verkostoitua Enterprise Europe Networkin järjestämässä etäverkostoitumistapahtumassa (online matchmaking 8.–14.4.2024).
Jos olet lähdössä EEN Company Mission -delegaation mukana paikan päälle Brysseliin WCEF-tapahtumaan 15.-18.4., kannattaa ilmoittautua ja osallistua myös Brysselissä järjestettävään verkostoitumistapahtumaan ke 17.4. (onsite matchmaking in Brussels 17.4.)
Lue lisää ja ilmoittaudu 8.-17.4. verkostoitumistapahtumaan.

 

 


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!