29.3.2023

Yritykset kohtasivat toisensa Vaasassa EnergyWeek 2023 Matchmaking -tapahtumassa

EnergyWeek keräsi Vaasaan tänä vuonna ennätysmäärän osallistujia. Vuosittain järjestettävä EnergyWeek tuo yhteen alan asiantuntijat ja tarjoaa heille uusia kontakteja, verkostoja ja mahdollisia kumppaneita. Tämän vuoden teemat olivat energia ja ympäristö, tuuli- ja uusiutuva energia, kaasuenergia ja energian varastointi. Lue lisää.

Enterprise Europe Network järjesti tänäkin vuonna viikon aikana matchmaking-tapahtuman, jossa osallistujat tapasivat toisensa etukäteen sovituissa kahdenkeskisissä 20-minuutin tapaamisissa. Matchmakingiin ilmoittautui 263 osallistujaa 23 eri maasta, tapaamisia sovittiin yli 500.

Matchmaking-tapahtumaan osallistui myös Henri Taskinen suomalaisesta yrityksestä Capalo AI, joka tarjoaa tekoälyyn perustuvaa monimarkkinaoptimointia uusiutuvalle energialle ja akkujärjestelmille. Yritys ennustaa tasepoikkeaman hintaa sekä reservimarkkinoita ja yhdistää ennusteet optimointimalliin parhaimman tuoton saavuttamiseksi.

”EnergyWeek Matchmaking toimi sujuvasti ja keskustelutilat olivat erittäin viihtyisät. Yleiset järjestelyt olivat hyvin toteutettu ja matchmaking-alusta teki tapaamisten varaamisesta kätevää. Saimmekin useita uusia kontakteja ja kävimme antoisia keskusteluja.”


Riku Kukkonen & Henri Taskinen, Capalo AI

 


Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme täältä!