Företagskontaktbörsen

Search – Find – Connect

Söker ditt företag internationella affärspartner? Söker du efter en underleverantör, representant eller samarbetspartner för produktutveckling? Eller letar du efter en partner för att ansöka om EU-finansiering?

Nu finns alla teknologi-, affärs- och forskningssamarbetspartner i ett och samma ställe, i Företagskontakbörsen av Enterprise Europe Network.

I Företagskontaktbörsen kan du söka bl.a. försäljningskanaler, franchisingpartner, underleverantörer och samarbetspartner inom logistik och varför inte kartlägga möjligheterna till företagsförvärv eller grundande av samriskföretag. Tjänsten är gratis.

Kontakta profiler i databasen

När du söker samarbetspartner i EEN är det bra att börja med att bläddra i databasen. Du kan bläddra bland partnerprofiler enligt profiltyp, profilens ursprungsland, målland eller olika sökord.

Databasen innehåller följande profiltyper:

Business Offer: Offert – ett företag erbjuder produkter och tjänster och söker företagspartner
Business Request: Begäran – ett företag söker produkter och tjänster och söker en företagspartner
Research and Development Request: Begäran – en aktör söker en partner för FoU
Technology offer: Erbjudande – ett företag erbjuder teknologi
Technology request: Begäran – ett företag söker teknik

Bläddra bland alla aktiva kontaktförfrågningar baserat på dina sökkriterier.

Skapa en egen partnerprofil i databasen

Om du inte hittar en lämplig profil kan du skapa en egen partnerprofil i databasen om du vill. Detta sker alltid i samarbete med EEN-nätverkets experter. Kontakta alltså vår närmaste expert, som berättar mer om att skapa en profil. Du hittar våra experters kontaktuppgifter här.